"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstifa sorusu bakanı güldürdü

10 Ekim 2015, Cumartesi 17:12
Ankara’da en az 86 kişinin öldüğü saldırının ardından İçişleri Bakanı Selami Altınok’a yöneltilen istifa sorusu Adalet Bakanı Kenan İpek’i güldürdü.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Adalet Bakanı Kenan İpek, saldırıya ilişkin ortak bir açıklama yaptı.

Basın toplantısında bir gazeteci Altınok’a “Çok yoğun bir şekilde güvenlik zaafiyeti olduğuna yönelik tartışmalar var. Bu çerçevede sorumluluk alarak istifa etmeyi düşünüyor musunuz?” diye sordu.

Bu soru üzerine Altınok’un yanında oturan Adalet Bakanı Kenan İpek güldü.

İpek’in güldüğü sırada İçişleri Bakanı Selami Altınok da saldırıda herhangi bir güvenlik açığı olmadığını savunuyordu.

Okunma Sayısı: 1739
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı