"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstiklal Caddesi'ne çıkışlar kapandı, işyerleri boşaldı

19 Mart 2016, Cumartesi 13:35
İstanbul, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde kaymakamlık binası yakınlarında canlı bomba saldırısının ardından caddeye çıkan bütün ara sokaklar kapatıldı.

Güvenlik şeridi çekilen sokak girişlerinde polis, görevliler dışından kimsenin İstiklal Caddesi'ne giriş çıkışına izin vermiyor. Patlamadan sonra ara sokakların boşaldığı, çok sayıda kafe ve restoranda ise personel dışında kimsenin kalmadığı görüldü. Galatasaray Hamamı'nın yanı başında kalan Turnacıbaşı sokak ile Galatasaray Lisesi'nin yanından Tophane'ye inen Hayiye Caddesi ve Boğazkesen Caddeleri ile Baş Ağa Çeşmesi Sokağı dahil bölgedeki caddeleri tenhalaştı.

DHA

Okunma Sayısı: 981
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı