"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstismar etmedikleri bir Uhud kalmıştı

28 Mayıs 2015, Perşembe 15:45
AKP İzmir’de 9 bin 963 sandıktaki görevlilerini 20 dakikalık animasyonla eğitiyor. Animasyonda, sandık başında bugüne kadar yaşanan sorunlar anlatılıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, animasyonun başında sandık görevlilerine "Uhud tepesindeki okçular" diyerek sesleniyor.

Davutoğlu, 'Uhud tepesindeki okçular’ dediği sandık görevlilerine şöyle sesleniyor:

"Siz eminim bu davayı ve bu emaneti en iyi şekilde muhafaza edeceksiniz. Bizim diğer hareketlerden en önemli farkımız bu yürüyüşün ilkelerinin geçici değil kalıcı olarak oluşturulması. Hiçbir parti bizim kadar güçlü değil. Hiçbir partinin bu kadar yaygın ve gönül ehli kadrosu yoktur. Bir sefere çıkıldığında en önde yürüyenle en gerisindeki arasında fark yoktur. AK Parti hareketinin genel başkanı ile sandık müşahidi arasında fark yoktur. Hepimiz bu kutlu yolda aynı sorumlulukla devam edeceğiz. Hiçbir oyun iptal edilmemesi için sandıkların başında nöbet tutacağız. Sınırda nöbet tutanla sandık başında nöbet tutan arasında fark yoktur. Hasat günü hasat meydanı terk edilmez."

Etiketler: uhud, akp, izmir, animasyon
Okunma Sayısı: 2689
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    29.5.2015 11:47:26

    UHUD benzetmesinde olan çarpıklıklar ve den'i davranışlar, 1-UHUD İSLAM ile İNKARCILAR,müslümanlar ile müşrikler arasında idi.Seçim ise idareye talip olanlar ki her partide ateistte var,ehli imanda var.Bu açıdan YANLIŞ 2-UHUD ta sahabenin başında efendimiz SAV var.Karşılarında ise Ebu cehiller var.Ya sen kimsin,ne demek istiyorsunuz.AZITIP-SAPITMANIN bir başka delili bu, 3-UHUD ta rızayi ilahi için,İLAYI KELİMETULLAH için gaza eden sahabe ve başlarında efendimiz SAV.var.Ya bu görevliler para ile,yiyeceklerle,gelecekte maddi makamlar taltif bekleyenler var.İçlerinde dava için olanları tenzih ederim.UHUD un okçusu,gazisi ve şehidi ile ne alaka. AKP demek DİN,MUKADDESAT,VATAN SEVGİSİ,EZAN SEVGİSİNİ TAHRİP ETMEKTİR.Karşılarında olan herkese çamur ATANLARIN ÇAMURUN EN MÜLEVVEŞİ OLANDIIIR.

  • kadir kaya

    29.5.2015 01:58:35

    Uhud da okcu bayan sahabide varmiydi. Acaba bir makam icin ve zavalli basi ortulu fakir kizlari is vaadi ile makam kapabilmek icin namus ve sereflerini iki paralik ettiniz akp teskilatlari kadinli erkekli mahrem ve namahremin ortadan kalktigi hertur sehevi arzulara acik halde basi kapali musluman kizlarini bir dunyalik icin heder ettiniz bunu bu haliyle koministler hayal etse yapamazdi yaptiklarinizla hasrolunacaksiniz bundan emin olun

  • Abdurrahman KOÇAK

    28.5.2015 16:56:43

    Yazıklar olsun...Bunlarda 1969 dan beri ölçü yoktu şimdide yok.....

  • Zübeyir

    28.5.2015 16:42:17

    Siyasi bir hareketin bu kadar kudsi gösterilmesine... Sıdk hasletinden uzaklaşmış, yalanın ortasına düşmüş siyasi bir hareketin bu kadar "ulvi" gösterilmesine.. "Yuh!" diyebildim sadece...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı