"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşyerinin camına 'FETÖ'cüler içeri giremez' notu astı

03 Kasım 2016, Perşembe 17:22
Kahramanmaraş'ta işyerinin camına 'FETÖ'cüler içeri giremez' notu asan berber 26 yaşındaki Ömer Ekici, şehit çocuklarını ücretsiz tıraş ediyor.

Kent merkezinde 14 yıldır berberlik yapan Ömer Ekici, şehit çocukları için ücretsiz tıraş kampanyası başlattı. Ekici, bu kampanyasını da iş yerinin camına astığı 'Şehit çocuklarına tıraş ücretsiz' ve 'FETÖ'cüler içeri giremez' yazılarıyla müşterilerine duyurdu.

FETÖ'ye tepki ve şehitlere olan minnettarlığını göstermek amacıyla böyle bir karar aldığını belirten Ekici, şunları söyledi:

"Darbeden dolayı böyle bir şey yapmayı düşündüm ve arkadaşlarım ve müşterilerime de fikrimi paylaşıp görüşlerini aldım. Onlar da olumlu karşılayıp destek verdi. Darbe girişimine tepkimi böyle gösterebileceğimi düşündüm. Şehit çocuklarına da gelince de hepimiz bu vatanın altındayız, şehitler bizim şehidimiz. Onlar bizler için, vatanımız için şehit oldu. Ne yapsak şehitlerimize borcumuzu ödeyemeyiz, bunu biliyoruz ancak onların geride bıraktıklarına elimizden geldiği kadar destek olmak sahip çıkmak için bunu yapmak istedik. O nedenle de şehitlerimizin çocuklarını ücretsiz tıraş ediyoruz."

DHA

Etiketler: kahramanmaraş, darbe
Okunma Sayısı: 3222
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı