"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İttihad’ın 50. yılı coşkuyla kutlandı

21 Ekim 2017, Cumartesi 22:40
Risale-i Nur’u medya diliyle konuşturma idealiyle kurulan ve Yeni Asya’nın öncüsü olarak 24 Ekim 1967’de yayın hayatına atılan haftalık İttihad’ın 50. yıldönümü vesilesiyle gazetemizin Güneşli hizmet binasında düzenlenen ‘İttihad 50. Yıl’ programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İstanbul’dan ve çeşitli illerden çok sayıda okuyucumuzun buluştuğu programda açılış konuşmasını Yeni Asya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuzyiğitoğlu yaptı.

Okuyucularımız duygulu anlar yaşadı

Yavuzyiğitoğlu’nun konuşmasının ardından Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kazım Güleçyüz İttiha’tan Yeni Asya’ya giden süreci özetle anlatarak, İttihad’ta yazmış ve hala Yeni Asya’da yazan eski ve yeni emektarları sahneye davet etti ve onlardan anılarını, duygu ve düşüncelerini anlatmalarını istedi.

Sinevizyon gözterisiyle renklenen programda uzaklardan gelen ve birbiriyle hasret gideren çok sayıda hanım ve erkek misafirler duygulu anlar yaşadı.

Yoğun katılımın olduğu programda yediden yetmişe herkes bu uhuvvet duygusuyla bir arada bulunmanın heyecanını yaşadı. 

Fotoğraflar: Murat Sayan
Haber: Ülker Yılmaz Caba

Okunma Sayısı: 2615
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı