"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İYİ Parti'den hükümete birlikte hareket etme çağrısı

10 Ağustos 2018, Cuma 17:39
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kötüye giden ekonomik tablo karşısında hükümete destek vererek, birlikte hareket etme çağrısı yaptı.

Türk Lirası'nda değer kaybı hızla artarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den hükümete destek açıklaması geldi. Partisinin il başkanları toplantısı sonrası konuşan Akşener, "Ekonomide ve dövizde tam anlamıyla bir patlama yaşanmıştır. Hepimiz aynı gemideyiz geminin adı Türkiye Cumhuriyeti'dir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunan Akşener, şu ifadeleri kullandı:

"Dünü ve bugünü yarın konuşmak üzere sayın Cumhurbaşkanı'na çağrıda bulunuyoruz; gelin etrafınızı saran, sizi sürekli yanıltan o ekonomi kurmaylarından bir an evvel kurtulun. Türkiye Cumhuriyeti, aile şirketiniz değil. Ekonomik tabloyu bozarken yalnızdınız, çözüm için birlikte hareket etmeye hazırız. Bugün için ülkemiz ve milletimiz adına Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin yanındayız. Merkez Bankası'na müdahale etmekten vazgeçin."

İYİ Parti de Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ekonomik verilerin düzeltilmesine yönelik siyasi partilerin katılacağı bir işbirliği teklifinde bulundu.

 

Okunma Sayısı: 2195
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    11.8.2018 11:38:19

    Sayın Akşener! İnsanların aldıkları kararlardan veya yaptıklarından vazgeçmebilmeleri için hata yaptıklarını kabul etmeleri gerekiyor. Sizce böyle bir ihtimal var mı?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı