"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Siyaset bizi ayrıştırmasın

26 Aralık 2018, Çarşamba 02:39
SİYASETTE GERGİNLEŞEN ÜSLÛP TOPLUMDA HUZURSUZLUĞA SEBEP OLURKEN, AKŞENER’DEN KARDEŞLİK HATIRLATMASI GELDİ.

KARDEŞ OLDUĞUMUZU UNUTMAYIN

Siyasi ihtilâfların toplum içinde düşmanlık sebebi olmaması gerektiğini vurgulayan Meral Akşener, “İhtilâflar bazen rahmet meselesidir. Kardeş olduğumuzu unutmayın. Siyaset gelir geçer, ama millet bakîdir. Biz iyilik ve doğruluktan vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI DÜŞMANIMIZ DEĞİL

cumhur ittifakının düşmanları olmadığını da söyleyen Akşener, “Milletimizin arasına nifak sokmaya çalışanlara karşı, şunun altını çizmek isterim; Cumhur ittifakı, bizim düşmanımız değildir. CHP'yle yaptığımız sınırlı güç birliği, toplumsal ayrışmaya karşı bir tedbirdir” dedi.

***

SİYASET AYRIŞTIRMASIN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Siyasi ihtilaflar düşmanlık sebebi değildir. İhtilaflar bazen rahmet meselesidir. Kardeş olduğumuzu unutmayın. Siyaset gelir geçer ama millet bakidir” dedi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında konuştu. Kardeşlik vurgusu yapan Akşener, “Siyasî ihtilâflar düşmanlık sebebi değildir. İhtilâflar bazen rahmet meselesidir. Kardeş olduğumuzu unutmayın. Siyaset gelir geçer ama millet bakidir. Biz iyilik ve doğruluktan vazgeçmeyeceğiz. İYİ Parti’nin adayları dedikodu yapmayacak. Devletin dini adalettir. Adalet yoksa açlık vardır, adalet yoksa rüşvet vardır, adalet yoksa yarına güven yoktur. Biz ülkemizin evlâtlarının yarınlara güvenmesini sağlayacağız. Milletimizi yordular. Onun için yeter artık diyoruz. Yetti artık diyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhur ittifakı, bizim düşmanımız değil

Cumhur ittifakının düşmanları olmadığını da söyleyen Akşener, “Milletimizin arasına nifak sokmaya çalışanlara karşı, şunun altını çizmek isterim; Cumhur ittifakı, bizim düşmanımız değildir. CHP’yle yaptığımız sınırlı güç birliği, toplumsal ayrışmaya karşı bir tedbirdir.Tekraren söylüyorum; Bizim yaptığımız güç birliği, toplumsal ayrışmaya karşı alınmış bir tedbirdir. Bunların üzerinden gerilim üretilmesine izin vermeyiz” şeklinde konuştu.

Zengin mahallelere taşındılar 

Ekonomik krizin derinleştiğini söyleyen Meral Akşener, “Görünen o ki, tüm makyaja rağmen, ekonomik kriz derinleşiyor. Enflasyon rakamlarıyla oynuyorlar. Buna rağmen yüzde 22’nin altına indiremiyorlar. Bakın bir örnek vereyim de, enflasyonu nasıl düşük gösterdiler anlayın. TÜİK’e göre 2017 Kasım’ında 45 lira olan etin kilosu, 2018 Kasım’ında ne olmuş biliyor musunuz, 44 lira. Git sor bakalım Hasan abiye, Ayşe ablaya, etin kilosu kaç liraydı, kaç lira olmuş. AK Parti iktidarının öyküsü budur. Hayatları nasıl değişti bir bakın. Artık o zengin mahallelere taşındılar. Markette poşeti bile parayla satar olmuşlar. Hatta size bir sır vereyim, o 25 kuruşun 15 kuruşunu da bakanlık alıyor. Nereye el atsan elinde kalıyor” dedi.

Vatandaşlar, kobiler borç batağında 

Akşener şöyle devam etti; “Bakın borç bitti diyor. Borçlar iki katına çıkmış. IMF’ye ödenen sadece 23 milyar dolar. Bu 23 milyar doları da kendileri kullandılar. İşsiz gencimize mi hizmet, fileyi dolduramayan ev hanıma mı hizmet? Vatandaşlar, kobiler borç batağında. Naylon poşeti 25 kuruşa satmaya başlıyorlar. O 25 kuruşun 15’ini bakanlık alıyor. Soğan bile alamaz hale geldik. Keşke akıl ve vicdan da para ile satılsaydı da onları da ithal etseydiniz.” 

FATİH KARAGÖZ - ANKARA

Etiketler: meral akşener
Okunma Sayısı: 2954
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı