"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İYİ Partili Türkkan: EYT'ye gelince para yok

28 Kasım 2018, Çarşamba 18:54
İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Bursa Teknik Üniversitesi’nde olmayan 3 fakülte için devletin 1 milyon 116 bin lira ödenek vererek zarar uğratılmasına, "EYT’ye gelince para yok. 'Asgari ücretten vergi almayın' dediğimizde para yok" diyerek tepki gösterdi.

Sayıştay raporlarında, Bursa Teknik Üniversitesi’nde olmayan 3 fakülte için devletin 1 milyon 116 bin lira ödenek vererek zarar uğratıldığı belirlendi. Üniversite Senatosunun öğrencisi dahi bulunmayan fakültelerin kapatılması için yaptığı başvuruyu YÖK'ün kabul etmediği de raporda yer buldu.

Bu duruma tepki gösteren İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, "Sayıştay raporlarına göre tek bir öğrencisi dahi olmayan fakültelere 1 milyon 126 bin lira harcandı. EYT’ye gelince para yok. 'Asgari ücretten vergi almayın' dediğimizde para yok" dedi.

Okunma Sayısı: 2665
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı