"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmir'de Atalay F alarmı: Özel bir ekip İzmir'e gitti

02 Haziran 2016, Perşembe 21:21
İzmir'in Çeşme ilçesinde olduğundan şüphelenilen katil zanlısı Atalay F'nin bulunması çalışmalarına katılmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden özel bir ekip İzmir'e gitti.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde iki çocuk annesi tarih öğretmenini öldürdüğü iddia edilen, Ankara'da yaklaşık 3 yıl önce iki kişinin öldürülmesi olayının da faili olarak aranan ve İzmir'de olduğundan şüphelenilen Atalay F'nin bulunması çalışmalarına katılmak için Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden özel bir ekip İzmir'e gönderildi.

Emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, İstanbul Tuzla'da cesedi cumartesi günü boş arazide bulunan iki çocuk annesi Fatma Kayıkçı'nın (40) öldürülmesi sonrası yürütülen soruşturma kapsamında, daha önceki üç cinayetle ilgili Ankara Emniyeti ve Interpol tarafından da aranan zanlı Atalay F'nin İzmir'de olabileceği saptandı.

Şüphelinin Çeşme'de, Yunan adalarına kaçmak amacıyla insan kaçakçılığı yapan şahıslarla bağlantı kurmaya çalışabileceğine ilişkin değerlendirmeler üzerine, soruşturmayı yürüten İstanbul ve Ankara Cinayet Büro ekipleri, İzmir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleriyle bağlantıya geçti.

Cinayetlerin Ankara'ya dayanması ve Ankara polisinin, Atalay F'nin profili hakkında geniş bilgiye sahip olması nedeniyle Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinden, bir komiser ve altı memurdan oluşan özel bir ekip İzmir'e gitti.

Ekibin, Ankara'daki cinayetlerle ilgili çalışmaları yürüttüğü ve şüphelinin psikolojik profili hakkında detaylı bilgiye sahip olduğu öğrenildi.

Ankara, İstanbul ve İzmir Cinayet Büro amirliği ekiplerince Çeşme ve İzmir genelinde ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında, Atalay F'nin Yunan adalarına kaçmasının engellenmesi için Sahil Güvenlik Komutanlığı ve jandarma ekipleriyle de koordinasyon halinde olunduğu belirtildi.

AA

Etiketler: atalay filiz, seri katil
Okunma Sayısı: 1863
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı