"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmir'deki kayıp çocuk bulundu

20 Şubat 2015, Cuma 13:58
İzmir'de dün akşam kaybolan 6 yaşındaki çocuk bu sabah bulundu.

Kösedere mevkisinde yaşayan İsmail Kuş ve Hülya  Çevik'in oğlu Cevdet Kuş, dün 16.00 sıralarında, annesi küçük kardeşiyle  ilgilendiği sırada evden çıktı. Cevdet Kuş'un ve köpeğinin evde olmadığını fark eden aile, durumu  jandarma ekiplerine bildirdi. Köylülerin de katıldığı arama çalışmaları sonuç  vermeyince, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanılığı (AFAD) ile Arama Kurtarma  Derneği'nden (AKUT) destek istendi. afad, 13 kişi ve 1 arama kurtarma köpeği ile  AKUT ise 14 kişilik ekiple arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Hava karardıktan  sonra bir vatandaşın küçük çocuğu, Sakso mevkisinde gördüğünü ileri sürmesi  üzerine, aramalar bu bölgede yoğunlaştırıldı. 

SAAT 11.00'DE BULUNDU

Dün akşam saatlerinde evden çıkıp ortadan kaybolan 6 yaşındaki Cevdet Kuş, bu sabah saat 11.00 sıralarında dağlık alanda bulundu.

Bu arada, sağlık sorunları nedeniyle konuşamadığı bildirilen Kuş'un,  yaklaşık 2 hafta önce de kaybolduğu ve Jandarma ekiplerince bulunup, ailesine  teslim edildiği belirtildi. 

AA

Etiketler: izmir, kayıp çocuk
Okunma Sayısı: 1107
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı