"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmir merkezli 7 ilde Gülen operasyonu: 62 gözaltı ve arama kararı!

18 Temmuz 2017, Salı 16:19
İzmir merkezli 7 ilde Gülen Hareketine yönelik operasyonda, 37 zanlı yakalandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü Gülen Hareketi soruşturması kapsamında yapılanma içinde görev yaptıkları iddia edilen 62 şüpheli hakkında gözaltı ve arama kararı verildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerin yakalanması için bu sabah İzmir merkezli İstanbul, Manisa, Bitlis, Kahramanmaraş, Ağrı ve Malatya'da eş zamanlı operasyon başlattı.

Operasyonda 37 zanlı gözaltına alındı

Gözaltına alınan şüphelilerin, gizli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları, Fethullah Gülen'in talimatı sonrası Bank Asya'ya para yatırdıkları iddia edildi.

Gözaltına alınanlar arasında, Gülen Hareketinin üst düzey yöneticileri olduğu iddia edilen isimlerle halen görevdeki bir astsubay ve KHK ile kapatılan Ankara'daki Anafen Dershanesinin eski müdürünün de olduğu iddia edildi.

AA

Etiketler: izmir, operasyon, gözaltı
Okunma Sayısı: 2876
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Candan

    18.7.2017 21:12:52

    Günah işleme özgürlüğünüzü sonuna kadar kullanın bakalım öbür tarafta hesap ver ebilecek misiniz..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı