"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmir merkezli büyük operasyon: Gözaltılar arasında TÜBİTAK ve ROKETSAN çalışanları da var

03 Mart 2017, Cuma 01:19
İzmir merkezli 6 ilde düzenlenen Gülen Hareketine yönelik operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilen emniyet mensubu, TÜBİTAK ve ROKETSAN çalışanlarının da bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı.

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İzmir, Ankara, Antalya, Aydın, Zonguldak ve Gaziantep'te eş zamanlı 'Meclis-4' operasyonu düzenledi.

Operasyonda, hakkında gözaltı kararı verilen 32 kişiden 27'si yakalandı. Gözaltına alınanlar arasında meslekten ihraç edilen emniyet mensubu, vergi uzmanı, TÜBİTAK ve ROKETSAN çalışanlarının da bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 12 zanlı adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgulamalarının ardından hakim karşısına çıkan 12 kişiden 7'si tutuklanırken 5'i de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'Meclis-4' operasyonu kapsamında 28 Şubat'ta hakim karşısına çıkan 15 kişiden 8'i tutuklanmış, 7'si de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 2866
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı