"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmir saldırısını TAK üstlendi

11 Ocak 2017, Çarşamba 11:54
İzmir'de 5 Ocak'ta Adliye'ye yapılan iki kişinin şehit olduğu, dokuz kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı PKK bağlantılı TAK üstlendi.

İzmir Adliyesi'ne 5 Ocak'ta düzenlenen bir polis ile bir adliye çalışanının şehit olduğu, dokuz kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı PKK bağlantılı TAK örgütü üstlendi.

Saldırganlar bomba yüklü araçla İzmir Adliyesine girmek istemiş onlara karşı koyan polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can'ı şehit etmişti.

Fethi Sekin bir saldırganı öldürmüş, diğeri de çıkan çatışmada polisler tarafından öldürülmüştü.

Saldırganların olay yerine getirdiği bir bavulun içinde 2 kalaşnikof tipi tüfek ile RPG 7 tipi roketatar silah ve bu silaha ait 8 fişek ile 8 el bombası bulunmuştu.

DHA

Etiketler: izmir
Okunma Sayısı: 1189
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı