"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmit'te bine yakın kaçak kablo kesildi

08 Temmuz 2015, Çarşamba 16:49
Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) ekipleri, İzmit ilçesinde evlere kaçak bağlanan yaklaşık bin kabloyu, mahalleye çevik kuvvet ekipleriyle girerek kesti.

SEDAŞ'ın yaptığı incelemede, Tavşantepe Mahallesi Kireçocakları mevkisinde çok sayıda meskende kaçak elektrik kullanıldığı tespit edildi.

TOMA destekli çevik kuvvet eşliğinde mahalleye giden ekipler, yasa dışı olarak meskenlere bağlanan kabloları kesip elektrik akışını durdurdu.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Özkurşun, abonelik istediklerini belirterek, "Arkadaşlarımız abonelik için gidiyor, bir türlü abonelik vermiyorlar. Buranın tapusu olmadığını söylüyorsunuz. Tapuyu nereden alacağız?" ifadesini kullandı.

Ağırlıklı olarak Roman vatandaşların yaşadığı mahallede, kaçak elektrik kullanan kişilerin tespiti için çalışma başlatılacağı öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 2220
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı