"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Japon gazeteciler IŞİD'in rehineleri salmasını bekliyor

29 Ocak 2015, Perşembe 10:09
Terör örgütü IŞİD'in elindeki Ürdünlü pilot ve Japon gazetecinin serbest bırakılacağı bilgisi üzerine gazetecilerin dünden bu yana Akçakale Gümrük Kapısı önündeki bekleyişi sürüyor.

Dün Ürdün Hükümeti'nin IŞİD'in alıkoyduğu Ürdünlü pilot el-Kesasibe'ye karşılık, Ürdün'de terör suçundan tutuklu bulunan Sacide er-Rışavi'nin takas edilmesine hazır olduğunun duyulmasının ardından çoğunluğu Japonların oluşturduğu gazeteciler, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine geldi.

Geceye kadar bekleyişini sürdüren basın mensupları, Japon gazetecinin gelmemesi üzerine, Şanlıurfa il merkezine dönüp geceyi orada geçirdiler.

Basın mensupları, sabah yeniden Akçakale Gümrük Kapısı önüne gelerek Japon gazeteciyi beklemeye başladı. 

Bu arada gümrük kapısında toplanan ve ülkelerine gitmek için yetkililerden izin isteyen bir grup Suriyeli ise geçiş için izin bekliyor.

AA

Okunma Sayısı: 530
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı