"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Joe Biden pankart ve ıslıklarla protesto edildi

24 Ağustos 2016, Çarşamba 15:36
Ankara'da bir grup eylemci ABD Başkan Yardımcısı Biden'ı Çankaya Köşküne gidişi sırasında pankart ve ıslıklarla protesto etti.

Ankara'da temaslarda bulunmak için bu sabah Esenboğa Havalimanına iniş yapan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı, bir grup eylemci Cinnah Caddesi üzerinde toplanarak protesto etti. 'Biden, Baydın', 'Eğer Amerikan Kongre üyeleri darbe girişimine karşı açıklamalar yaparken, Senato binası bombalansaydı ne yapardın?' yazılı dövizler açan eylemciler, Biden'ın konvoyu geçişi sırasında ıslıklarla tepki gösterdi. Emniyet güçlerinin geniş güvenlik önlemi aldığı Cinnah caddesi üzerinde, gerçekleştirilen protesto gösterisinin ardından Biden'ın konvoyu Çankaya Köşküne çıkarken, eylemciler dövizleri kaldırarak dağıldı.

DHA

Etiketler: joe biden
Okunma Sayısı: 2105
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı