"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaçak evler TOMA ve panzer eşliğinde yıkıldı

03 Aralık 2015, Perşembe 13:50
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi’nde Romanlar'ın yaşadığı Hıdırağa Mahallesi’nde kaçak yapılan evler, çevik kuvvet polisinin panzer ve TOMA’nın da katılımıyla aldığı önlemler eşliğinde belediye ekiplerince yıkıldı.

Çorlu Belediyesi tarafından Romanlar'ın yaşadığı Hıdırağa Mahallesinde top sahası olarak bilinen yere kaçak yapılan 10 ev için yıkım kararı verdi. Kararın ardından belediye ekipleri mahalleye gelerek evlerin bir hafta içerisinde boşaltılmasını istedi. Verilen sürenin dolmasının ardından yıkım için düğmeye basıldı.

Sabah erken saatlerde belediye ekipleri, çevik kuvvet polisiyle panzer ve TOMA eşliğinde mahalleye girdi. Polis ekiplerinin geldiğini ev sahipleri kendilerine belediye ekiplerinin süre verdiğini belirterek süre verilmesi durumunda kendileri evleri boşaltacağını belirtti. Ancak belediye ekipleri boş olan evlerin yıkımına başladı.

Dolu olan evler de bu sırada sahipleri tarafından boşaltılarak yıkımları gerçekleştirdi.

DHA

Okunma Sayısı: 3175
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı