"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaçaklara yardım elini yine Sahil Güvenlik uzattı

30 Kasım 2015, Pazartesi 15:17
Kuşadası'nda bu gece devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik ekipleri, bir fiber teknede 2'si organizatör diğerleri kaçak 16 kişiyi yakaladı.

Bu olaydan kısa bir süre sonra, denizde bir karartı fark edip bölgeye yönelen ekipler, bu kez aşırı yük ve dalgalar nedeniyle batma tehlikesi yaşayan 42 umut yolcusunu kurtardı. 

Bu gece devriye görevindeki Sahil Güvenlik ekipleri, durumundan şüphelendikleri bir fiber teknenin önünü kesti. Teknedeki kontrolde, 14 Suriyeli ile 2 Türk organizatör yakalandı. Bu olaydan kısa süre sonra denizde bir karaltı fark eden ekipler bölgeye yöneldi. Yunanistan'ın Sisam Adası'na geçmeye çalışırken aşırı yük ve dalgalar nedeniyle batma tehlikesi geçiren lastik botu gören ekipler, müdahale etti. 311 numaralı Sahil Güvenlik ekipleri, çoğu kadın ve çocuk 42 Suriyeli'yi kurtardı. Sahile getirilen umut yolcuları ile iki Türk organizatör emniyete teslim edildi. Organizatörlerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

DHA

Etiketler: kuşadası, kaçak, suriyeli
Okunma Sayısı: 1354
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı