"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaçırılan Türk gemisinin şirketinden açıklama geldi

12 Nisan 2016, Salı 15:01
Nijerya açıklarında korsan saldırısına uğrayan ve mürettebatı kaçırılan geminin bağlı olduğu şirketin avukatı Ülgener yaptığı açıklamada, "Müvekkilimiz, personelini geri alabilmek adına mümkün olan her adımı atmakta ve her çareye başvurmaktadır" dedi.

Nijerya'nın Port Harcourt limanının güneyinde 6 Türk mürettebatı kaçırılan "Puli" adlı geminin bağlı bulunduğu şirketin avukatı Fehmi Ülgener, müvekkilinin personelini geri alabilmek adına mümkün olan her adımı attığını, her çareye başvurduğunu bildirdi.

Avukat Ülgener, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, geminin, Kamerun sularına girerek selamete ulaştığını belirterek, şu bilgilerini verdi:

"Yeni personel ulaştığı vakit gemi limana yanaşacaktır. Müvekkilimiz rehin alınan personelin ailelerine bu zor günlerinde destek vermeye devam etmekte olup, bu aşamada herkesten özel hayatlarına saygılı olmalarını dilemektedir. Müvekkilimiz personelini geri alabilmek adına mümkün olan her adımı atmakta ve her çareye başvurmaktadır."

Türkiye'nin Abuja Büyükelçisi Hakan Çakıl, Türk firmasına ait bir geminin mürettabatından İlkay Olgun, Haluk Buran, Furkan Topcu, Mehmet Babacan, Şükrü Dömbek, Eray Falay'ın, Nijerya'nın Port Harcourt limanının 90 mil güneyinde kaçırıldığını bildirmişti.

AA

Etiketler: nijerya, korsan, türk gemisi
Okunma Sayısı: 1473
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı