"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaçmaya çalışan teröristler öldürüldü

26 Ağustos 2017, Cumartesi 17:45
Hakkari Çukurca'da silahlı saldırı sonrasında, bölgeden kaçmaya çalışan PKK'lı iki terörist, güvenlik güçlerince düzenlenen topçu ve hava atışlarıyla etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) internet sitesinde, "önemli yurt içi olaylar"a ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Hakkari Çukurca'da, silahlı saldırı sonrası bölgeden kaçmaya çalışan bölücü terör örgütü mensubu iki terörist, güvenlik güçlerince düzenlenen topçu ve havan atışlarıyla etkisiz hale getirildi.

Çukurca'da, güvenlik güçlerince düzenlenen arazi aramasında tespit edilen mağarada, üç el yapımı patlayıcı ve bir RPG-7 roketatar mühimmatı ele geçirildi.

Yüksekova'da düzenlenen arazi aramasında, yola tuzaklanan iki el yapımı patlayıcı, bir antipersonel mayını ve bir antitank mayını imha edildi.

Van Gürpınar'da, 24 Ağustos'ta düzenlenen hava harekatında etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin cesedi bulundu. Operasyonda, bir M-16 piyade tüfeği, bir kalaşnikof piyade tüfeği, 190 muhtelif çapta fişek, 4 el bombası ve muhtelif malzeme ele geçirildi.

AA

Okunma Sayısı: 1089
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı