"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kadın çantası bomba paniği yaşattı

31 Mart 2015, Salı 20:07
Eskişehir’de bir alışveriş merkezinin önüne bırakılan bomba süsü verilmiş kadın çantası, polisi alarma geçirdi.

İki Eylül Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önüne bırakılan şüpheli bir bayan çantası sebebiyle cadde trafiğe kapatıldı. Olay yerine bomba imha uzmanları sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar olayı izlemek için caddeye akın etti.

KÖPEK ÇANTANIN YANINDAN AYRILMADI

Çantanın olduğu bölgeye bir sokak köpeğinin girmesi bomba imha uzmanlarının şüpheli paketi geç patlatmasına neden oldu. Köpek bir süre çantanın yanında kaldı. Olay yerini izlemeye gelen vatandaşlar köpeği yanlarına çağırarak olay yerinden uzaklaştırdı.

BİSİKLETİNİ BIRAKAN VATANDAŞ OLAY YERİNE GİRDİ

Şüpheli paketin olduğu yere gelen yaşlı bir vatandaş olay yerine girip bisikletini almaya çalıştı. Polis vatandaşı ikna edemedi. Vatandaş, paket patlatılmadan önce bisikletini aldı. Yaşlı adamın bu cesareti çevredeki vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Çevrede tüm tedbirler alındıktan sonra bayan çantası bomba imha uzmanları tarafından kontrollü olarak patlatıldı. Patlamadan sonra çanta, ekipler tarafından çöpe atıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, bölgede inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Okunma Sayısı: 620
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı