"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kadir Gecesi idrak edildi

13 Temmuz 2015, Pazartesi 22:10
'Bin aydan daha hayırlı gece' olarak nitelendirilen Kadir Gecesini idrak etmek isteyen okuyucularımız, Yeni Asya Gazetesi Güneşli Tesisleri'nde düzenlenen programda bir araya geldi.

Her Ramazan’da İstanbul Meşveret Heyeti Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Güneşli Tesislerimizde düzenlenen iftar ve Kadir Gecesi İhya programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Okuyucularımız akşam ezanının okunmasıyla oruçlarını açarak geç saatlere kadar süren Kadir Gecesi programına katıldılar. İftarı takiben akşam namazı kılınıp cemaatimizin tesanüd ve ittihadı ile beraber herbir Nur talebesinin Risale-i Nur meslek ve meşrebine sadakatle hayatını geçirmesi için dualar edildi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, iman ve Kur’ân hizmetleriyle beraber neşriyat hizmetlerimizin ihlas, uhuvvet ve tesanüd içerisinde istikametle yapılması konusundaki gayretlerimizde Cenab-ı Hakkın inayetinin Kadir Gecesi hürmetine tecellisini niyaz ederek bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Dersi müteakip indirilen hatimlerin duası yapılırken, tebrikleşme ve teravihin kılınması ile program sona erdi.

Haber Merkezi

Etiketler: kadir gecesi
Okunma Sayısı: 2920
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı