"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kadir Güntepe gözaltına alındı!

18 Ocak 2017, Çarşamba 15:29
Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe, Gülen hareketine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Beytüşebab'ın eski kaymakamı Kadir Güntepe gözaltına alındı. Güntepe'nin Kayseri'deki işlemlerinin tamamlanmasının arından Tokat'a gönderileceği öğrenildi.

Hamamözü İlçesi'nde görev yaparken burada 'Amasya Kaymakamlar imamı' olan H.Ö. ile yüz yüze ve telefonda onlarca kez görüştüğü iddia edilen, Elazığ Valiliği'nde Hukuk Müşaviri olan Kadir Güntepe gözaltına alındı. 

Kayseri'de gözaltına alınan Kadir Güntepe'nin kente getirileceği belirtildi. 1 Aralık 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Elazığ Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atanan Kadir Güntepe'nin henüz Elazığ'da göreve başlamadığı belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 3596
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı