"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kadir İnanır'dan Cizre çıkışı

02 Şubat 2016, Salı 16:15
Cizre'de bodrum katta mahsur kaldığı iddia edilen yaralılar için, aralarında Kadir İnanır'ın da yer aldığı 132 aydın bildiri yayımladı.

Cizre'de bir binanın bodrum katında oldukları iddia edilen yaralılar için aralarında Kadir İnanır, Vedat Türkali, Rakel Dink, Murathan Mungan, Lale Mansur, Ayşegül Doğan, Ümit Kıvanç, Baskın Oran, Osman Kavala, Oya Baydar ve Levent Gültekin gibi gazeteci ve yazarın da bulunduğu 132 kişi bildiri yayımladı. Bildiride, devletin sorumluluğunu yerine getirmediği takdirde yaralıları kurtarmak için hazır olduklarını açıkladı.

"SİZ ONLARI KURTARMAZSANIZ BİZ KURTARMAYA HAZIRIZ"

Bildiride yaşananların bir "insanlık trajedisi" olduğu savunuldu, "toplumsal barışımızın yok olmaması ve insani değerlerimizi yitirmememiz için acilen Cizre'deki 15'i yaralı 24 kişinin ambulansla hastaneye sevki için devlet yetkililerine sesleniyoruz. Siz onları kurtarmazsanız, biz kurtarmaya hazırız" denildi.

Okunma Sayısı: 1792
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tolstoy

    2.2.2016 23:56:38

    Öyle atıp tutmak kolay, gidip kurtarın. Bir kere de şehitler için gösterseniz şu duyarlığınızı inanacağız size de

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı