"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kağıthane'de bir fabrikada yangın çıktı

02 Nisan 2015, Perşembe 15:03
Kağıthane’de bir sucuk fabrikasında çıkan yangın çevrede korku ve paniğe yol açtı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti.

Yangın 14.20 sıralarında Merkez Mahallesi Kemerburgaz Caddesi’nde bulunan bir sucuk fabrikasında çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek fabrikayı kapladı. İhbar üzerine olay yerine Seyrantepe, Şişli ve Kağıthane itfaiye grupları sevk edildi. Polis ekipleri de çevre güvenliği aldı. Yangın bölgesine vatandaşlar yaklaştırılmadı. Söndürme çalışmaları merdivenli araçların yardımı ile sürdürülüyor. Köpük ve su sıkılarak yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Okunma Sayısı: 1169
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı