"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kağıthane'de kanlı infaz

25 Aralık 2015, Cuma 22:17
Kağıthane'de bir kişi, lüks otomobilinin direksiyonu başında, kafasından vurulmuş olarak ölü bulundu.

Olay, Hamidiye Mahallesi, Arıcılar mevkii, Selçuklu Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, lüks otomobilin sürücüsü ile arkasında duran ve plakası öğrenilemeyen beyaz otomobil park halindeyken, öndeki otomobilin içinden tek el silah sesi duyuldu. Lüks otomobilin sürücüsü başından vurulup direksiyona yığılırken, yanındaki koltuktan inen bir kişi, arkadaki beyaz otomobile binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olay üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

 

DHA

Etiketler: kağıthane, infaz
Okunma Sayısı: 1580
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı