"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kahraman memuru 10 bin kişi uğurladı

30 Haziran 2016, Perşembe 13:55
İstanbul'daki Yeşilköy Havaalanı'ndaki kanlı terör eylemini gerçekleştiren 3'üncü canlı bombayı vuran ve teröristin üzerindeki patlayıcıları infilak ettirmesi sonucu şehit olan gümrük muhafaza memuru 31 yaşındaki Umut Sakaroğlu'nun cenazesi Hatay'ın Arsuz İlçesi'nde ebediyete uğurlandı.

Saldırı sırasında yaptığı zamanında müdahaleyle can kaybının daha fazla olmasının önüne geçen Sakaroğlu'nun cenazesi, İstanbul'da yapılan tören ardından Arsuz İlçesi'nin Şarkonak Mahallesi'ndeki babasının evine getirildi. Kahve işleten Gazel Sakaroğlu ile Zekiye Sakaroğlu'nun 5 çocuğundan Umut Sakaroğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutunun getirilmesi ile evden feryatlar yükseldi. Acılı baba 'Umut' diyerek ağıt yaktı. Anne Zekiye Sakaroğlu ise oğlunun tabutunun başından hiç ayrılmadı.

Burada helallik alınması ardından cenaze Şarkonak Mezarlığı'na götürüldü. Buradaki törene Hatay Valisi Ercan Topaca, Doğu Akdeniz Gümrük Bölge Müdürü Adnan Korkmaz, gümrük muhafaza memurları, şehidin ailesi, yakınları ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Cenaze namazının kılınmasının ardından Umut Sakaroğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1799
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı