"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kahramanlarını bekliyor: Isparta, 'Bediüzzaman Mevlidi'ne hazır...

14 Mayıs 2017, Pazar
Yeni Asya Gazetesi Isparta Temsilciliği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bediüzzaman Mevlidi, bugün öğle namazına müteakip Isparta Terminal Camii’nde gerçekleştirilecek.

Hazırlıklarının tamamlandığı mevlid öncesi tanıtım ilânları caddeleri süsledi.

AHMET KOVANCI- ISPARTA

Isparta kahramanlarını bekliyor...

Her yıl düzenlenen Isparta Bediüzzaman Mevlidi bu yıl da siz değerli okuyucularımızı bekliyor. Üstad’ın taşıyla, toprağıyla mübarek şehir dediği Isparta bu vesileyle bir kez daha nurlanıyor. 1950’li yıllarda Isparta’ya gelen Üstadımız Cenâb-ı Hakk’ın yardımıyla burayı ihlâslı Isparta talebeleriyle birlikte adeta Medreset-üz Zehra hükmüne getirmişti. 

Üstadımızın da söylediği gibi: “Eski Saîd çok zaman Medreset-üz Zehra’yı gâye-i hayal ederek çalışmış. Cenâb-ı Hak kemal-i merhametinden, Isparta’yı o Medreset-üz Zehra hükmüne getirdi. Ve nahiyemiz olan küçücük Isparta’nın mahdud akraba ve ahbab yerine, mübârek Isparta Vilâyetini verip binler kardeşi ihsan eyledi.”

“Cenâb-ı Hakk’a hadsiz şükür olsun ki: Isparta Vilâyetini, eskiden beri bir gâye-i hayalim olan bir Medreset-üz Zehra, bir Câmi-ül Ezher yapmış.” Bilhassa biz genç Saidler durmadan, yorulmadan DÂVÂM demeliyiz. Ankara Gençlik Şöleninde olduğu gibi, aynı şevkle Isparta’da da bulunmalıyız. Nurların bayraktarlığını yapacak olan gençlerin buraya gelmekle yapacakları hizmet bu zamanın cihadı hükmündedir. Bunun bilinciyle buraya gelecek olan gençler olarak hem Isparta’yı kuvvetlendirelim, hem de Risale-i Nur’un okunduğu her yere umut kaynağı olalım. Şimdi de vefatının 57. Yılında biz Nur  Talebeleri bu şehri tekrar nurlandırmak, Medreset-üz Zehra’yı ihya etmek ve uhuvvetli kardeşlerimizle şahs-ı manevîyi kuvvetlendirmek için Isparta Mevlidinde buluşuyoruz.

Isparta Yeni Asya hanım okuyucuları

Kübra Ünüvar,  Rukiye Beyaz, Semanur Yığın, Duygu Kaya, Selma Şimşek, Elif Nur Yolcu

***

Okumak içim tıklayınız:

Isparta ve Bediüzzaman Mevlidi

Bediüzzaman Isparta’da sizi bekliyor

Isparta Bediüzzaman Mevlidi Hakkında...

Okunma Sayısı: 3448
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı