"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamu kurumlarına girmesi yasaklandı!

14 Nisan 2017, Cuma 12:45
Son KHK ile memurluktan ihraç edilen Mazlum-Der eski Genel Başkanı Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun kamu kurumlarının binalarına girmesi de yasaklandı. Gergerlioğlu, KRT'de Çağlar Cilara'nın yayınında kararın detaylarını anlattı.

Mazlum-Der'in eski Genel Başkanı Gergerlioğlu aynı zamanda bir hastanede doktorluk yapıyordu ancak son KHK ile memurluktan ihraç edildi. Gergerlioğlu çocuğunun okuduğu ortaokula öğretmenleri ile görüşmek için gittiğinde kaymakamlıktan kamu kurumları binalarına girmesinin yasak olduğu şeklinde bir yazı gösterildi.

Gergerlioğlu kendisine cüzzamlı muamelesi yapıldığını söyledi ve şöyle konuştu:

"Çocuğumun okuluna gidip okul aile birliğine girmek istediğimde bana bir yazı gösterildi. Yazıyı vermediler. Yazıda, açığa alınan şahısların kamu kurumlarına girmesinin engellenmesi isteniyor. Cüzzamlı muamelesi yapıyorlar. Ben şok oldum. Yazı kaymakamlıktan geldi. Daha ilginç skandallar var. Ben Başbakanlık İletişim Merkezi'ne müracat ettim. Ben o zaman devletin adliyesine, hastanesine, başka devlet dairelerinede mi giremeyeceğim. Bimer, idari işlem doğrudur, itirazınız kabul görmemiştir dedi. Okul yönetimi, binanın içine girmeyin de bahçede dolaşmanıza göz yumarız dediler. Mahalledeki cami derneğinin yönetim kurulu üyeliğine bile açığa alındığım için almadılar."

Okunma Sayısı: 10096
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Yusuf ATMACA

    14.4.2017 16:03:01

    Khk ile 1milyon insanı mağdur ederek terörle mücadele nasıl olabilir? Anlayan varsa anlatsın Kendi adıma Allahın izni ile teröre kaydıramayacaksınız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı