"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kamuoyuna duyuru

03 Haziran 2015, Çarşamba 14:00
Yeni Asya'dan kamuoyuna duyuru:

Her seçim döneminde olduğu gibi 7 Haziran öncesinde de Yeni Asya’nın tercihi ile ilgili olarak asılsız söylenti ve iddiaların ortaya atılması üzerine bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur.

Bu iddiaların, derin mahfillerde üretilen algı operasyonları ve kara propagandaların ifadesi olmaktan öte hiçbir geçerliliği yoktur.

Yeni Asya, Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerinden aldığı ölçü ve prensipler çerçevesinde, seçilmiş temsilcilerinin katıldığı istişarelerde belirlenen “demokrat misyona destek” tavrını bu seçimde de aynen devam ettirmektedir.

Yeni Asya camiasının oy tercihi, DP ve AP çizgisinin devamı olarak gördüğü Demokrat Parti’den yanadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Okunma Sayısı: 6429
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Zübeyir

    4.6.2015 10:08:46

    Oyumuz elbette ki demokrat misyona! AKP'yi 13 senedir çözemediniz mi hâla? Nur talebeleri demokrat misyona destek olur, AKP yaptıklarıyla bu misyonda olmadığını göstermiştir... Demokrat misyonu anlamak için Risale okumak lazım... Ali Vapurlu Abinin "Bediüzzaman'dan içtimai ve siyasi tesbitler" kitabını tavsiye ederim.

  • Hüseyin İLHAN

    4.6.2015 10:01:39

    Bizde hamdolsun ehli iman ve risalei nur talebesiyiz.Farkımız DİN İSTİSMARCISI,RİSALE TAHRİPKARI,YALANCI,SAHTEKAR,FİTNECİ,HIRSIZLIĞI-YOLSUZLUĞU ŞİAR EDİNMİŞ,CAMİYİ VE DİNİ,KUR'AN-I AZİMÜŞŞANI OY İÇİN,KİRLİ,NECİS İSYASETİ İÇİN ALET EDEN,YAHUDİDEN CESARET ÖDÜLÜ ALAN,MİLLETİ RABİA DİYE UYUTUP,SİYONİSTE SATAN AKP ye oy vermiyoruz.EZAN-I MUHAMMEDİYİ,EHLİ İMAN insanları dün nasıl kucaklayıp,hür ortamı yesis etti ise bugünde aynısını yapacak güç ve kudretteki AHRARLARA DESTEĞE DEVAM.DİKTATÖR HEVESELİSİ,ÇAKMA DEMOKRATLAR,SAHTEKAR ADALETÇİ,YALANCI KALKINMACI,FİTNE-FESADÇI YAMUKRASİ cilerle işimiz olmaz.

  • Serdar Kandemir

    3.6.2015 19:57:14

    Üstadımızdan, ne için Demokrat Parti'yi muhafazaya çalıştığını sorduk... ...Çünki Halk Partisi iktidara gelecek olursa, komünist kuvveti aynı partinin altında bu vatana hâkim olacaktır... .....İşte bunun için hayat-ı içtimaiye ve vatanımıza dehşetli bir tehlike teşkil eden bu partinin iktidara gelmemesi için, Demokrat Parti'yi, Kur'an ve vatan ve İslâmiyet namına muhafazaya çalışıyorum" dedi. Emirdağ-2 - 206

  • ÇETİN ACAR

    3.6.2015 18:32:15

    ne zamandan beri kemiyetçi olduk. ne zamandır umumi meşveret kararlarını göz ardı eder olduk. hala siyasal islam ile bu iş olur diyenlerin aramızda yeri yok. biz nur talebeleri vazifemizi yapar, vazife-i ilahi ye karışmayız. üstadımız ne diyorsa o, risale-i nur ne yazıyorsa o. bunun ötesi yok. ahir zamandaki mehdi-i azamın sesi olan YENİ ASYA m ve onun değerli meşveret üyeleri allah hepinizden razı olsun. bugüne kadar hiç hata yapmadınız. çünkü rehberiniz sağlam. DP ye desteğe devam.

  • HAKİKAT ACI

    3.6.2015 17:58:27

    Risalei nurları okuyan.derslere iştirak edeni,aziz üstadın lahikalarını okuyup doğru anlayıp amel edenler ihlas ile bilirlerki MENFAAT ÜZERİNE SİYASET YAPAN CANAVARLARA oy verilmez,verilirse GÜNAHA GİRER,HZ.PEYGAMBER efendimiz sav.,AZİZ ÜSTADIMIZ VE EHLİ HAK bundan memnun olmaz.HAK sayıca az olabilir ama değeri nakıs olmaz. Çoğunluk iddiasında bulunanlar o zaman insanlar hayvanatamı tabi olmalı,hani sayıca insandan çoklarda.

  • vefa umurca

    3.6.2015 17:09:46

    yazının devamı. sayfa 2 meclisin 100 yılında ilk açılışı gibi bir açılışla iktidar olup. liderlik olmadan, baş olmadan . İslamiyette H.Z. Peygamberimizden (asm) sonraki meşveret kuralları ile liderlik değil. unutmayın.H.Z. Ebubekir Sıddık (R.A) gibi halife seçilince yaptığı konuşmayı bulun okuyun hala bu adama oy verirseniz artık hüsn ü zannı hak etmiyorsunuz demektir. liderlik, padişahlık, krallık, ayetullahlık, vesaire şeyler arızi hastalıklardır adı önemli değil tek adamlık. bundan kurtulan islam alemi işte ozaman bir olabilir. hemde 1 1 1 1 1 1 1 şeklinde olur. çok analatılacak var anlayana. birey kurtulup, hür olup, tüm dünyaya ve kainata gerçekleri haykırırken, önümüzde geçmişteki ve bugün deki gibi şeflik kafalı engeller çıkmayacak.

  • vefa umurca

    3.6.2015 17:09:01

    Nadir bey, kendi kendinizi yalanlıyor yada cahillik ediyorsunuz. evet dün chp gelmesin diye demokrat misyon nasıl destekleniyorsa, bugünde dört siyasi akımdan biri olan siyasal İslamcılar ki bunu ben değil akp liler ve hani o çok aydın gazete ve tv leri söylüyorlar. peki ozaman hala durum değişmemiş değişen baştaki adam. birde maalesef sizin gibi hüsn-ü zannımla safdiller sayesinde, en güçlü siyasal dal olması gereken demokratların , siyasal İslamcılar, bir kısım cemaat ve derin devlet üçlemesiyle 15 yıl içinde parça parça edilmesi var. bu zamanda yerinde duran, hakiki demokratlar, önce devlet yardımı alacak seviyeye gelecek, bir sonra erken seçimde meclise girecek. inşallah.

  • Kerem GÖZE

    3.6.2015 16:49:52

    Sizler ne kadar asil insanlarsınız .. Yeni Asya camiasının bu hesapsız dik duruşu önünde saygı , minnet ve şükranla eğiliyoruz ..

  • ali yeşilkaya

    3.6.2015 16:40:50

    bir de tutmuş bunlar giderse chp gelir laflarıyla zihin bulandırmak istiyorlar.yahu üstad nerede diyor chp gelecekse ittihad-ı islamcılara destek olun diye?piyasadaki 4 partinin hepsi üstadın reddettiği halkçı-ırkçı-siyasi islamcı partiler.chp gelmesin diye dini siyasete alet edenleri mi destekleyelim yani?ha yok,asıl bunlar demokrat demek gibi bir komediye giriyorsanız,o zaman zaten sizin dünyayı ve siyaseti okuma kabiliyetiniz bu kadar der geçeriz.AMA YİNE DE TEBRİKLER,zira meydanlarda 'biz müslümanız bunlar gavur' diye bağrınan; düne kadar el üstünde tuttuklarına siyasetine muhalif diye olmadık lafları söyleyen ve buna benzer yüzlerce misalle dini siyasete alet ettiği su götürmez şekilde risale-i nurdan delillerle ispat edilmiş bir partiye demokrat diyebilmek de cesaret işi.

  • ali yeşilkaya

    3.6.2015 16:07:50

    şu sevad-ı azam vb.sözlerle hareket edilmesi gerektiğini söyleyenlere verilecek cevap çok da ben sadece bir soru sorayım:düne kadar o çoğunluk dyp deydi.siz neden özalı-erbakanı destekleyip o çoğunluğu böldünüz? her seçimde bir bahaneyle demokratın muarızı kimse ona destek oldunuz? kardeşim bir çamurun içine düşmüşsünüz daha yüzünüze gözünüze bulaştırmaya ne mana var?siz de biliyorsunuz ki iflah olmaz bir demokrat ve hürriyet düşmanlığı ve müstebid siyasi islamcılık illetiyle malülsünüz.bari kılıf uydurmaya çalışacağınıza 'kardeşim bizim de tercihimiz böyle deyin' geçsin gitsin.risale-i nurdan tek delil getirmeden sönük akıl fenerlerinizle bize siyaset öğretmeye kalkıyorsunuz.yok geçmişmiş,yok gelecekmiş.biz yaşamadık sanki o geçmişi.biz SİYASETÇİ YENİ ASYA olarak bilmiyoruz,siz SİYASETTEN UZAK KARDEŞLERİMİZ biliyorsunuz öyle mi?

  • kemal

    3.6.2015 16:06:39

    Hakkın hatırı alidir. Meşveret ve şuuranın hakkıda alidir. Tebrikler davamın sesi soluğu gözü kulağı, bizim adımaıza düşüncelerimizi aleme ilan eden kahramanlar topluluğu sizleri tebrik ederiz. Yolunuz yolumuzdur.

  • Recep nart

    3.6.2015 15:51:29

    Iyiki varsın yeniasyam bu puslu havada yönümüzü neyle bulacaktık. Nadir Hatipoğlu kardeşim biz yüzde bire olana takılıyoruz sizde yüzde elli olana takıl zaten zamanında yüzde 92 takıldınız yüzde sekizlik HAKLI çıktı daha akıllanmayacakmısınız ?

  • Sadri

    3.6.2015 15:46:00

    Üstad ın belirttiği gibi Vatan, millet, İslamiyet adına Demokrat parti.dünde bugün de yarında bütün seçimlerde.Yeni Asya Cemaatiyiz.Örnek almamız gereken Uhud savaşında sebat kalan Sahabeler. var mı ötesi.

  • ali yeşilkaya

    3.6.2015 14:56:15

    işte bu kadar.orda burda tezvirat yapıyorlar diye yakınacağımıza basit bir açıklamayla meseleyi hallettik. neden bu kadar beklendiğini anlamadım zaten. biz demokrat nur talebeleriyiz vesselam!

  • Toygar

    3.6.2015 14:22:28

    Günün yorumu Ahmet zeytinci'den gelmiş!. Bence 5 yıldız :)

  • ahmet zeytinci

    3.6.2015 14:02:54

    Demokrat parti barajı geçemez diye oy vermeyenler demokrat partiye oy verse zaten barajı geçer

  • Hüseyin İLHAN

    3.6.2015 13:42:57

    HAK-HUKUK ve neticede ADALET için çokluğa,güçlülüğe,kuvvete,şan ve şöhrete,iktidara bakılmaz.ÇALAN,SOYAN VE SOYDURTAN,ADALETSİZ İŞ YAPANA,SIFIR SORUN DİYE SIRF SORUN OLANA,BİRLİKTEN FİTNE-FÜĞCURU ANLAYANA,HER BAŞI SIKIŞTIĞINDA 'YANILDIM,YANILTILDIM YALANINI ATANA,DÜN EZAN OKURKEN BUGÜN GAZEL OKUYANA,DCAMİLERİ SİYASET İLE KİRLETEN ALÇAKLARA,MÜSLÜMAN KANININ DÖKÜLMESİNE SEBEP OLANA,YAHUDİDEN CESARET ÖDÜLÜ ALANA,İSRAİL'İ OECD YE ALANA,MAVİ MARMARA KARARLARINI İNTERPOLE BİLDİRMEYEN BUKALEMUNA,DİN KARDEŞLERİNE NİFAK SOKANA,AZİZ ÜSTADIMIZIN KIRDIĞI PUT'U POT YAPANA,ANLAYANA NE OY VERİLİR NEDE PEŞİNDEN GİDİLİR.

  • Toygar

    3.6.2015 12:37:30

    Hala daha baraj dı; ne kadar oyu vardı; genel başkanı kimdi gibi tuhaf ve siyasetten sudûr eden imalı soruları soranları kendi akıllarında bırakıp, davamızda yürüyoruz ve diyoruz ki: Üstadımızdan öğrendiklerimiz çerçevesine zalim olana, ikilik çıkarana, milletin malını hırsızlayana, zulümde sınır tanımayıp, adalet ve emnbiyeti bile darmadağın etmekten çekinmeyen zihniyet sahiplerine ve özellikle de dini siyasete alet edip, mitinglerde kendine ilahilerle methiyeler düzülmesine ve bakara-makaraya ses çıkarmayanlara verilecek oyumuz YOK! Oyumuz demokrasiden yana tavır koyan, milletini ve memleketini özgür ve hürriyetperverlikle yönetmeye talip olanlaradır. Velev ki 1 kişi kaldık, ehemmiyeti yok! Hesabını Rabb-i Rahimime ben vereceğim nasıl olsa, başkasından sormayacaklar! Baraj ne ya!..

  • abdullah negünekaldım

    3.6.2015 12:05:31

    işte bunun için buradayım cemaat bana böylesi zor durumlarda daha çok lazım pusula olması gerekir karar vermemde yardımcı olması gerekir işte ben bunun için 33 yıldır yeni asya cemaatı mensubu olmaktan kıvanç duyuyorum iyiki varsın yeni asya yolun bahtın açık olsun kıskananlar hiç kusura bakmasınlar işte yeni asya farkı bu sadece hakkın ve haklının yanında.

  • Atilla İlhan

    3.6.2015 11:49:27

    Öncelikle allah sizden razı olsun ve helal olsun. Yenişafak yeniakit gibi yalaka bir gazete olmadınız hiç. Onlar hükümete yaranmak için taklalar atarken siz çizginizi korudunuz. Böyle devam.

  • Akif Arslan

    3.6.2015 11:44:48

    Bir karar ancak bu kadar kırmadan-dökmeden-tarafgirlik yapmadan-hakaret etmeden NET bir şekilde ifade edilebilirdi. Biz Yeni Asyayız..Biz sapmayız..sapıtmayız..saptırmayız..çizgimiz Zübeyri çizgi..omurgamız sağlam.. Bu gazeteye ilişenler-ilişmeye geyret edenler bilsinler ki karşılarında milyonlarca Zübeyir var. Gazetem Yeni Asya'yı can-ı gönülden Tebrik ediyorum. Gazetem ve cemaatimle gurur duyuyorum!

  • Ahmed Nur

    3.6.2015 11:42:13

    Turan Uysal'a Abdullah Yeğin şöyle diyor: “Üstad, ‘Sen siyasi şeylere katiyen karışma’ dedi. Çünkü ben, kim ne derse bakarsın inanıveririm. O yanımı Üstad bildiği için böyle söylemişti.” http://www.hizmetvakfi.org/abdullah-yegin.html

  • Külhan Bey

    3.6.2015 11:31:12

    Helaaaalll... Dindar Demokratları tebrik ederiz...

  • serkan yılmaz

    3.6.2015 11:21:03

    Herkesin aksine ülkenin sağduyusu olan, doğru bir istikameti gösteren Yeni Asya camiası da Demokratların Başının üstünde yeri vardır. Temiz ve yalın bir dille DEMOKRAT PARTİ diyerek ne havuz medyası ne de kartel medyası olmamış doğruluğu ispatlanmış olan çizgisini ifade etmiştir. Herkese de bu yakışır. Yeni Asya camiasını örnek alsın herkes. Ekranlarını, köşelerini, gazetelerini Demokrat Partiye kapatanlara inat yine yeniden Yeni ASYA'mız bize doğru istikamete hedef çizmiştir, teşekkürler. Camianın önderlerinden ve mensuplarımızdan Allah razı olsun. Yolumuz ve istikametimizde tek başımıza dahi kalsak dönmeyiz.

  • Yıldız Fırtına

    3.6.2015 11:16:46

    İşte duruş budur.. tebrikler yeni asya bin kez daha tebrikler..

  • Hüseyin İLHAN

    3.6.2015 11:13:11

    5 Yıl önce 'Mezardan ölüyü getirip AKP için oy kullandıralım,diyen zatın şu gün gördüğü ve uğradığı hale bak,rabbimden acil şifalar ihsan etmesini niyaz ediyorum amma 'HIRSIZ,YOLSUZ,HAKSIZLIK VE ADALETSİZLİĞİ nin yanında DİNİ İSTİSMAR EDEN,RİSALELERE TAHRİBAT YAPIP ZARAR VEREN ,CAMİDE SİYASET YAPIP MABEYNİMİZİ KİRLETEN ALÇAK VE SEFİ,HLERE,destek açıklaması DERS alınbmadığının ve KİRLİŞ,NECİS,ÇİRKİN VE EDNA OLUP MENFAAT ÜZERİNE SİYASET YAPAN şeref,haysiyet mahrumlarına destek vermek değil NUR TALEBELERİ SIRADAN VATANDAŞIN dahi yapamayacağı ZULME ORTAKLIK,MİLLET VE İSLAM BİRLİĞİNİN TAHRİBİNE DESTEKTİR.ALLAH BU GAFLET VE DALALETTEN UYANDIRSIN MÜBAREKLERİMİZİ.

  • halil

    3.6.2015 11:08:27

    İşte bu benim Gazetem!

  • Ali KANDİL

    3.6.2015 10:29:10

    Sade, anlaşılır, bilinçli, dimdik, tavizsiz, garazsız, ötekileştirmeyen, bilgilendirici olup propaganda içermeyen bir DUYURU olmuş…İşte basında Yeni Asya farkı….

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı