"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Kantarın topuzuna mukayyet olun’

05 Ekim 2018, Cuma 00:12
Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak, Nazlı Ilıcak ve Mehmet Altan hakkında verilen müebbet hapis cezasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

 ‘Altan Kardeşler ve Ilıcak’ başlıklı köşe yazısında söz konusu isimler hakkında müebbet hapis cezası verildiğini hatırlatan Albayrak şu hususları ifade etti: “Dâvâ şimdi Yargıtay aşamasına giriyor. Ağırlaştırılmış müebbet hapis kararı orada bozulur inşaallah. FETÖ’yle kararlı mücadele ne kadar önemliyse, bu mücadelede kantarın topuzuna mukayyet olmak da o kadar önemlidir. Bu vesileyle, Maide Sûresi’nin sekizinci âyetindeki uyarıyı bir kere daha hatırlatalım: ‘…Bir topluluğa duyduğunuz kin, sakın sizi adaletsizliğe sevk etmesin…’

Etiketler: hakan albayrak
Okunma Sayısı: 3322
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı