"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kapatılan sağlık kuruluşlarında yeni düzenlemeye gidildi

25 Temmuz 2016, Pazartesi 11:56
Kayseri'de darbe girişimi soruşturmaları kapsamında, Gülen cemaati ile bağı tespit edilip kapatılan iki özel sağlık kurumunun birinin tabelası değiştirildi ve Sağlık Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet vermeye başladı.

15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında Bakanlar Kurulu'nun aldığı Olağanüstü Hal uygulaması çerçevesinde çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan kurumlarda el koyma işlemleri devam ediyor. Kayseri'de hizmet veren ve Gülen cemaatiyle ilişkili olduğu belirlenen Özel Kayseri Göz Hastanesi ile Hacettepe Fizik Tedavi Merkezi de kapatıldı.

Bu iki hastaneden Kayseri Göz Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'na devredilerek Kayseri Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne bağlandı. Hastane binasındaki eski tabela da sökülerek, yerine 'Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Melikgazi Ek Binası' tabelası asıldı. Sabah saatlerinden itibaren hastanedeki sağlık hizmetleri, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesindeki doktorlar tarafından verilmeye başlandı. Hastaneye gelenler de hastanede sağlık hizmetlerinin artık Sağlık Bakanlığı tarafından verildiği bilgisi aktarıldı. Kapatılan diğer sağlık kuruluşu Hacettepe Fizik Tedavi Merkezi içinse henüz bir düzenleme yapılmadığı, ilerleyen günlerde kullanım şeklinin belirleneceği bildirildi.

DHA

Etiketler: cemaat, hastane
Okunma Sayısı: 1819
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ali

    28.7.2016 18:50:25

    mehtap hanım paralelin hizmetini gördük. vatandaşa kurşun yagdırdınız. bu olanlardan sonra hala gözünüzdeki perde kalkmadıysa Allaha nasıl hesap vereceksiniz onu düşünün

  • mehtap

    25.7.2016 15:28:08

    madem el koydunuz vatandaşın lehine paralelden daha iyi hizmet verin.bakalım görelim

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı