"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kapkaç zanlısı ortaokul öğrencisi polis yerine, YDG-H'ye teslim edildi

08 Mayıs 2015, Cuma 16:29
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır Bağlar’da bir ortaokul öğrencisinin kapkaç yapmaya çalışırken yakalandığını, okul müdürünün öğrenciyi YDG-H mensuplarına teslim ettiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle: “Diyarbakır / Bağlar’da bir ortaokul öğrencisi, 05 Mayıs 2015 günü, okulunun önünde kapkaç yapmaya çalışırken, yakalanarak okul müdürüne teslim edilmiştir. Okul müdürü ve 3 müdür yardımcısı tarafından, öğrenci YDG-H mensuplarına teslim edilmek üzere, sivil bir derneğe götürülmüştür. Söz konusu öğrenci, anılan dernekte çalışan 3 şahıs tarafından darp edilmiş ve güvenlik güçlerine karşı molotof kokteyli, el yapımı patlayıcı, taş atması ve kanunsuz eylemlere katılması yönünde tehdit edilmiştir. Olayla ilgili olarak güvenlik güçleri tarafından, bahse konu okulun müdürü ve 3 müdür yardımcısı ile birlikte söz konusu dernek çalışanı 2 şahıs yakalanmış olup, anılan toplam 6 şahıs 08 Mayıs 2015 günü tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatılmıştır."

Okunma Sayısı: 1517
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı