"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karabekir’in torunundan itiraz

27 Ocak 2019, Pazar 23:01
Kâzım Karabekir’in torunu Ferhan Ayasbeyoğlu, dedesini anma programında 15 Temmuz’dan bahsedilmesine tepki gösterdi.

Kâzım Karabekir’in torunu Ferhan Ayasbeyoğlu, dedesini anma programında 15 Temmuz’dan bahsedilmesine tepki gösterdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çeşitli programlara katılmak üzere gittiği Karaman’da, Kazımkarabekir Belediyesi Kültür Sitesi Salonu’nda düzenlenen Kâzım Karabekir’i Anma Programı’na katıldı.

KARABEKİR’İN TORUNU: LÜTFEN ALET ETMEYİN

Bakan Kurum 15 Temmuz’dan bahsettiği sırada salonda kendisini dinleyenlerden Kâzım Karabekir’in torunlarından Ferhan Ayasbeyoğlu, söz alarak Bakan Kurum’a, “Bugün 15 Temmuz hakkında konuşmamanızı rica ediyorum. Yarın, öbür gün istediğinizi yapın ama lütfen buna alet etmeyin. Böyle bir konuşma yapılması benim kanıma dokunuyor” ifadelerini kullandı.

BAKAN KURUM: “15 TEMMUZ’DA DA ŞEHİT VERDİK”

Bakan Kurum da “Biz 15 Temmuz’da vatanın, milletin bütünlüğü için bu mücadeleyi verdik. O gün de birçok şehidimiz, birçok gazimiz oldu. Onlar da vatanın birliği, beraberliği, bütünlüğü için mücadele etmiştir” sözleriyle karşılık verdi.

SALONDAN ÇIKTI

Bakan Kurun’un aynı minval üzerinde konuşmaya devam etmesi üzerine Kâzım Karabekir’in torunlarından Ferhan Ayasbeyoğlu, yerinden kalkarak salon dışına doğru yürüdü. Bu sırada alkışla tepki gösteren vatandaşlara dönerek, “Ayıp ya, dedem için buradasınız” diyerek karşılık verdi. 

İstanbul - Yeni Asya

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 5605
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Halil

    29.1.2019 08:14:45

    Ferhan Ayasbeyoğlu'nu haklı görüyorum. Evet bir 15 Temmuz vakası vardır ama içine çok fazla siyaset karışmıştır. Kazım Karabekir'i iktidar sahipleri devre-i hükümetlerinde siyasi argümanlarına alet etmeleri normal görüiemez. Bugün bu lktldara meşru görülse yarın her ayrı iktidara tarihi kişiliklerimizi siyasetlerine alet etme hakkı doğurur.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı