"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karaca'nın avukatı: Müvekkilim tutuklanacak

18 Aralık 2014, Perşembe 14:31
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatı Fikret Duran 'Müvekkilim tutuklanacak' açıklaması yaptı.

14 Aralık soruşturması kapsamında gözaltında bulunan 16 kişi bu sabah saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Adliye Sarayı'na getirildi. Şüphelilerin sorguları sürerken, bir grup destek için Türk Bayraklarıyla adliye önünde toplandı. Bazı kadınlar Kuran-ı Kerim okurken, bazıları da soruşturma aleyhine yazılar bulunan dövizler taşıdı. Kalabalık adliyenin karşısındaki meydanda toplanırken adliye önünde toplanmalara  ise polis izin vermiyor. 

MÜVEKKİLİM TUTUKLANACAK

Avukat Duran Karaca'nın mahkeme sorgusu devam ederken çarpıcı bir iddiada da bulunarak, "Hiç kimsenin tereddütü olmasın, bugün buradan tutuklama çıkacak. Müvekkilim Hidayet Karaca tutuklanacak " dedi. Duran, “Bir kurgu yapılmış, hikaye yazılmış ve kumpas kurulmuş. Önce medya, istihbarat kaynaklarına dayandırılarak haberleştiriliyor, akabinde özel kurulmuş ekibin operasyonları geliyor" diye konuştu. Kalabalığın adliye önündeki bekleyişi sürüyor.

Okunma Sayısı: 1969
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı