"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karar yazarı Elif Çakır, "Tayyip’in partisi" sözleri için Bekir Bozdağ'dan özür bekliyor

25 Mayıs 2016, Çarşamba 16:25
Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın AKP kongresindeki “Tayyip’in partisi” sözleri nedeniyle özür dilemesi gerektiğini yazdı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yakınlığıyla bilinen Karar gazetesi yazarı Elif Çakır, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın AKP kongresindeki “Tayyip’in partisi” sözleri nedeniyle özür dilemesi gerektiğini yazdı.

“PARTİNİN SAHİBİ ‘MİLLETTEN’ BİR ÖZÜR DİLEMELİ”

Elif Çakır, “Hu Bekir Bey, AK Parti ‘şahıs’ değil ‘dava partisi’dir!” başlıklı yazısında, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın AKP kongresindeki “Tayyip’in partisi” sözlerine dikkat çekti. “Önce, dili mi sürçtü diye düşündüm” diyen Çakır şöyle devam etti:

“Yoksa, AK Parti kurulduğu günden bu yana, partinin her kongresinde ‘AK Parti’nin milletin partisi, ekip partisi’ olduğunu, ‘şahıs partisi’ olmadığını üstüne basa basa söyleyen Erdoğan, Bozdağ’ın açıklamasını eğer işitseydi, rahatsız olmaz mıydı?

Eğer bir dil sürçmesi ise Sayın Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘bu açıklama da neyin nesi’ türünde bir gazabına uğramadan partinin sahibi ‘milletten’ bir özür dilemeli. Yok eğer pek gayet bilinçli bir şekilde sarfettiyse o sözleri yaptığı bu açıklamanın altını biraz daha doldurması gerekmektedir.”

Okunma Sayısı: 2805
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı