"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kardak'a bayrak diken eski Yunan Bakanı, şimdilerde internetten iş arıyor

05 Mayıs 2015, Salı 17:24
Yunanistan’da, Samaras hükümetinde İçişleri Bakanı olarak görev yapan ve 1996’da Kardak kayalıklarına Yunan bayrağı diken eski gazeteci Argiris Dinopulos, milletvekili olamayınca iş bulmak için internete ilan verdi.

Samaras hükümetinde İçişleri Bakanı olarak görev yapan eski gazeteci Dinopulos, iş bulma sitesi 'devnetjobs.org’da “Argyrios Ntinopoulos” imzasıyla yayımladığı ilanda, “politikada ve ekonomik kriz koşullarında 13 yıl deneyimli eski bakan iş arıyor” ifadelerini kullandı.

Uzun biyografisinde, gazetecilikten politikaya geçmesinin nedenlerini anlatan ve Yunanistan dışında başka ülkelerde de çalışabileceğini belirten Dinopulos, vasıfları bölümünde kendisini “kiriz yönetimi deneyimi olan ve anında zor kararlar alabilen kişi” olarak tanımladı.

KARDAK KAYALIKLARINA YUNAN BAYRAĞI DİKMİŞTİ

Çeşitli Yunan basın-yayın organlarında savaş muhabirliği yapan ve bir dönem Vrilisia Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Dinopulos, 1996’da Kilimli adası belediye başkanı, bir din adamı ve birkaç ada sakini ile birlikte Kardak kayalıklarına Yunan bayrağı diken kişi olarak biliniyor.

Dinopulos, verdiği ilanın Yunan basınında geniş yer alması üzerine twitter hesabından yayımladığı mesajında, “Siyasette normal olarak olması gereken şey haber oldu. Yani seçilemeyen politikacının çalışması gerekir” diye yazdı.

AA

Etiketler: kardak, yunanistan, bakan
Okunma Sayısı: 1756
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı