"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karikatürlerle 2014 nasıl geldi, nasıl geçti?

31 Aralık 2014, Çarşamba 15:08
Yeni Asya Gazetesi Karikatüristi İbrahim Özdabak'ın 2014 yılında çizdiği karikatürlerden oluşan ve Ocak-Şubat-Mart aylarını kapsayan ilk derlemesini beğeninize sunuyoruz.

OCAK

DÜNYA 2014’Ü GERGİNLİKLERLE KARŞILADI

2014; Türkiye ve dünya için ekonomik, askerî, sosyolojik sıkıntılarla başladı. Yaşananlar gergin bir yılın habercisiydi.

PARALEL TARTIŞMALARI BAŞLIYOR

17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmaları sonrasında hükümet kendisine darbe yapılmak istenildiğini ileri sürerek, karşı operasyonlara girişti.

SURİYE’DE ÇOCUK OLMAK...

Suriye’de yaşanan iç savaşı değerlendiren, BM Temsilcisi Leyla Zerrougui, “Dünyada çocuk olmanın en tehlikeli olduğu yerlerden birisi Suriye” dedi.

ABDULLAH GÜL: TÜRBÜLANSA DÜŞTÜK

Yolsuzluk tartışmalarıyla yaşanan siyasî gerginliği değerlendiren Cumhurbaşkanı, “Türkiye türbülansa girdi” diye konuştu.

ŞUBAT

BİR BABANIN EN ACI YÜKÜ...

Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Yalınca Köyü Çeli mezrasında mahsur kalan minik Muharrem hastalanarak vefat etti. Cenazesi babasının sırtında köye götürüldü.

SOÇİ OLİMPİYATLARI’NDA ÇERKEZ PROTESTOSU

1864'de Ruslar tarafından yapılan Çerkez Soykırımının yapıldığı Kızıl Çayır olarak bilinen yerde düzenlenen Kış Olimpiyatları Çerkezlerce protesto edildi.

MARS’TAN DÜNYAYA: GÜLÜMSEYİN ÇEKİYORUM

NASA'nın 6 Ağustos 2012'de Mars'a ulaştırdığı keşif robotu Curiosity, yaklaşık 160 milyon kilometre uzaklıktan Dünya’nın fotoğrafını çekti.

İNTERNET TİB’İN ELİNDE

Sosyal medyada artan eleştirilen ve yayınlanan belgeler karşısında zorda kalan hükümet TİB eliyle internete ve sosyal medyaya yasaklar getirdi.

MART

ÜST AKIL MODASI BAŞLIYOR

Başbakan Erdoğan, Türkiye aleyhine çalışan bir “Üst Akıl”ın olduğunu, PKK terör örgütü ve Suriye’deki uzantısının arkasında bunların olduğunu savunmuştu.

BERKİN ELVAN’IN SON YOLCULUĞU

Gezi eylemleri sırasında polisin attığı biber gazıyla başından yaralanan ve 269 gün yoğun bakım ünitesinde kalan 14 yaşındaki Berkin Elvan vefat etti.

SİLİVRİ’DEN TAHLİYELER ŞAŞIRTTI 

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi, Balyoz Dâvâsındaki bütün sanıklar hakkında tahliye kararı verdi. Karardan sonra tutuklular Silivri Cezaevi’nden tahliye edildi.

30 MART MAHALLİ SEÇİMLERİ

30 Mart mahallî seçimleri öncesi muhalefet tarafından AKP’nin seçimlerde hile yapacağı iddiaları ortaya atılmıştı.

- Devamı yarın -

Okunma Sayısı: 5554
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı