"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karşıt görüşlü üniversitelilerin kavgasında 5 kişi yaralandı

15 Mayıs 2015, Cuma 11:07
Denizli, Pamukkale Üniversitesi (PÜ) Bekilli Meslek Yüksekokulu'nda karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı'ndaki bir kahvehaneye gelen öğrenciler ile aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen öğrenci grubu arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Behudar Sever, Emre Kanat, Mustafa Saçlı, Fahrettin Ahmet Timuçin ile Menderes Albayrak darbedilerek yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda Çevik Kuvvet ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavgaya müdahale ederek grupları dağıttı. Kavgaya karıştığı iddiasıyla 3 öğrenci gözaltına alındı.   

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, kavganın siyasi bir sebepten çıkmadığını belirterek, ilçe halkının huzurunu bozmak ve seçim sürecinde partilerinin tahrik edilmek istendiğini ileri sürdü. 

AA

Okunma Sayısı: 1099
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı