"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kato Dağı'nda zor şartlar altında vatan borcu...

06 Ekim 2017, Cuma 16:49
Terör örgütü PKK'ya yönelik son yılların en kapsamlı operasyonunun sürdürdüğü Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ndeki Kato Dağı'nda, güvenlik güçlerinin kar yağışı altında yürüttüğü arazi arama-tarama faaliyeti 2 gün önce çekilen görüntülere yansıdı.

Kato Dağı'nda Terör örgütü PKK'ya yönelik Jandarma Özel Harekât, Polis Özel Harekât ve güvenlik korucularının katımıyla 19 Nisan'da başlatılan müşterek operasyon aralıksız sürdürülüyor.

Bölgenin en engebeli dağlarından biri olan 2 bin 850 rakımlı Kato Dağı zirvesine ulaşan güvenlik güçlerinin, teröristleri etkisiz hale getirmek için yaptıkları operasyonun görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, 2 gün önce dağın zirvesine yağan kar ve sis altında dağlık alanda arama-tarama faaliyeti yapan güvenlik güçlerinin arazideki intikali yer aldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1859
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı