"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kavurmacı için mahkeme tarihi belli oldu

22 Haziran 2017, Perşembe 16:21
Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile iş adamları Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de bulunduğu 3'ü firari, 30'u tutuklu 86 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması 23 Ekim'de yapılacak.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, iş dünyası yapılanmasına ilişkin TUSKON yönetici ve üyelerine ilişkin açılan davanın iddianamesinin kabulünün ardından hazırladığı tensip zaptıyla duruşma gün ve yerine de karar verdi. 

Buna göre mahkeme heyeti, ilk duruşmanın 23 Ekim'de yapılmasına ve 24, 25, 26 ve 27 Ekim'de de sürdürülmesine hükmetti. Heyet, sanık sayısını da dikkate alarak duruşmaların Silivri Cezaevinin karşısında bulunan salonda yapılmasına karar verdi.

Okunma Sayısı: 2208
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı