"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaymakam Özdemir ile hakim Kolotooğlu tutuklandı

21 Şubat 2017, Salı 18:46
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Gülen Örgütü (soruşturması kapsamında gözaltına alınan Hayrabolu Kaymakamı Kürşad Özdemir ile Kocaeli Körfez Adliyesi Hakimi Metin Kolotooğlu, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Önder Yaman koordinesinde yürütülen Gülen Örgütünün sivil hakimler-savcılar ile mülkiye yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı ''Bylock''u kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Tekirdağ Hayrabolu Kaymakamı Kürşad Özdemir ile Kocaeli Körfez Adliyesi hakimi Metin Kolotooğlu'nun hakimlik işlemleri sona erdi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, şüpheliler Özdemir ve Kolotooğlu'nun ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan tutuklanmasına karar verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Önder Yaman koordinesinde yürütülen Gülen Örgütünün sivil hakimler-savcılar ile mülkiye yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı ''Bylock''u kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan Tekirdağ Hayrabolu Kaymakamı Kürşad Özdemir ve Körfez Adliyesi Hakimi Metin Kolotooğlu ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edilmişti.

Körfez Adliyesi Hakimi Metin Kolotooğlu'nun, kayınbiraderi olan polisin adına kayıtlı telefonuna ''Bylock'' programını kullandığının tespit edildiği ve meslekten ihraç edildiği kaydedilmişti.

AA

Okunma Sayısı: 1460
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı