"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaymakamlığın uyarısı: KHK’lı üniversiteden mezun olan başvuramaz

16 Nisan 2018, Pazartesi 01:47
Erzurum Köprüköy Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda çalışacak büro çalışanı ilanı verdi.

Kaymakamlığın adaylarda aranacak özel şartlar bölümünde KHK ile kapatılan üniversitelerden mezun olanların başvuramayacağı belirtildi. Erzurum’un Köprüköy ilçesi Kaymakamlığı iş ilanı verdi. Köprüköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda istihdam edilmek üzere büro görevlisi arayan Kaymakamlığın dikkat çeken başvuru kriteri ise KHK ile kapatılan üniversitelerden mezun olmamak. Kaymakamlığın büro çalışanı için belirlediği adaylarda aranacak özel şartlar bölümünde, “4 yıllık yükseköğretim kurumlarının herhangi birinden mezun olmak” yazıldı. Bu kritere parantez içinde, “KHK ile kapatılmış üniversitelerden mezun olanlar hariç” ibaresi eklendi. Duvar’ın haberine göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik(SYDT) Fon Kurulunun 16.02.2012 tarih ve 2012/01 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Personelinin Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar” ve “İş Kanunu” çerçevesinde işe alım sürecini belirlediğini belirten Köprüköy Kaymakamlığı 25 Nisan’da söz konusu kadro için mülakat yapacak. SYDT Fon Kurulunun işe alım kriterlerine göre ise KHK ile kapatılan üniversite mezunlarının işe alınmamasına dönük bir ibare yer almıyor. 

Etiketler: erzurum, kaymakamlık
Okunma Sayısı: 7119
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı