"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayseri merkezli 17 ilde ''ByLock'' operasyonu

26 Ocak 2018, Cuma 10:59
Kayseri merkezli 17 ilde, Gülen Hhareketine yönelik operasyonda Gülen Hareketi mensubu oldukları ve "ByLock" kullandıkları öne sürülen 15 şüpheli yakalandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturmada, "ByLock"u kullandıkları ve Gülen Hareketine üye oldukları iddia edilen 23 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Kayseri, Ankara, Samsun, Malatya, Kahramanmaraş, Gaziantep, Tokat, Sivas, Adana, İzmir, Antalya, Konya, Manisa, Uşak, İstanbul, Sakarya ve Bingöl'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda S.S, M.Ö, E.G, H.G, E.D, F.M.E, N.P, M.F.Y, D.A, H.A, R.S, Y.A, M.A, N.F.E. ve Y.K. gözaltına alındı.

Adreslerinde bulunamayan 8 şüpheli ise aranıyor.

AA

Etiketler: bylock, kayseri
Okunma Sayısı: 5371
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı