"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayyım atanan Silopi Belediyesi'nin ilk icraatı

30 Eylül 2016, Cuma 14:32
Şırnak'ın Silopi Kaymakamı Savaş Konak'ın kayyım olarak atandığı İlçe Belediyesi'nde, ilk icraat olarak modern bir sebze-meyve halinin temeli atıldı.

Silopi Belediyesi'ne kayyım olarak atanan Silopi Kaymakamı Savaş Konak, ilçede yeni projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladı. Silopi ilçe girişinde 4 bin 910 metrekarelik alana toptan sebze ve meyve hali yapılması için temel atma töreni yapıldı. Kaymakam Konak'ın ilçe dışında olması nedeniyle katılamadığı törene, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye çalışanları ve belediye birim amirleri katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Ökten ve Kemal Ökten, iş yeleği ve kask taktıktan sonra beton mikserinin başına geçerek, temele ilk harcı döktü. Yeni sebze halinin tamamlanmasının ardından Silopi ilçe merkezinde bulunan sebze hali yeni yerine taşınacak.

DHA

Etiketler: şırnak, silopi
Okunma Sayısı: 1819
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı