"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayyım Yeni Asya'nın abone dağıtımını durdurdu

23 Mart 2016, Çarşamba 19:38
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında yürütülen soruşturma kapsamında, İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliğince kayyım atanan Cihan Medya Dağıtım AŞ'nin yeni yönetimi, aralarında Yeni Asya gazetesinin de olduğu gazetelerin abone dağıtımını durdurma kararı aldı.

Meydan, Yarına Bakış ve Özgür Düşünce, Taraf gibi gazetelerin de Cihan Medya Dağıtım'ın aldığı bu karardan etkilendiği ve artık dağıtımının gerçekleştirilmeyeceği öğrenildi.

Akşam saatlerinde Yeni Asya yönetimine bildirilen bu karar sonucu abonelerimiz, yarın gazetelerini kapılarında bulamayacaklar. Buna karşılık Yeni Asya okuyucuları, yarın gazetelerini bulundukları mahallerdeki bayilerden ve temsilciliklerimizden isteyebilirler. 

Mücahit Çakır / İstanbul

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 10529
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdurrahman KOÇAK

    24.3.2016 11:19:48

    Beklenen bir karardı.Yeni Asya okuyucuları olarak yapmamız gereken tek şey gazetemizi bayiden ve bayilerden hiç aksatmadan alıp okuyacağız....

  • Ramazan Tan

    24.3.2016 11:07:26

    Güneş balçıkla sıvanmaz!..Mızrak çuvala sığmıyor!..Dağdan gelen bağdakini kovuyor!..Yavuz hırsız ev sahibini bastırır!..vb.nice deyişler günümüze cuk diye oturuyor.Ya sabır,Ya Rab Sen Bilirsin....

  • demokrat

    24.3.2016 09:43:18

    bu kıyımcıları mahkemeye verin.bu ülkede hala hakimler var.hala şerefli savcılar var.ben inanıyorum.

  • Mustafa Işıldak

    24.3.2016 02:52:23

    Yeni Asya Gazetesinin dağıtımını yapan Cihan'a atanan kayyımın Yeni Asya dağıtımını durdurmasını şiddetle kınıyorum. Ve herkesi Yeni Asya Gazetesini bayiden almaya ve yeni abone çalışması yapmaya davet ediyorum.

  • Mustafa Işıldak

    24.3.2016 02:51:58

    Yeni Asya devletin köftelerini hiçbir zaman hapur hupur yutmamıştır. Hatta ısırık bile almamıştır. Köfteciye girmediği gibi soğanak da kokmamaktadır. Devleti soyup soğana çevirenler varsın gerisini düşünsün!!! Gazetesinin dağıtımını engellemek heee!? Şimdi göreceğiz hangi zalimi sana musallat edecek de defterini dürecek Allah c.c.!

  • Ahmet CİNALİ

    23.3.2016 22:29:43

    Zulüm devam etmez. Zalimlerin zulmünden emin olmak için arş-alaya ulaşacak yeni bir duanın vakti girmiştir. Öyle ise hep birlikte ellerimizi arş-ı alaya kaldırıp ihlasla duaya başlayalım.

  • HÜSEYİN İLHAN

    23.3.2016 21:27:26

    Kayyım değil KIYIM KIYIM KIYIM EE ne olacak haksızlık,ahlaksızlık,yolsuzluk kral ve eşsiz rakipsizleri .Milletin alnına yazıdamı yazılmayacak.Amma sizin alnınıza,olmayan sinenize yazılan yazı NAR-I CEHENNEMLİKSİNİZ diyor.YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM,YAŞASIN HAKSIZLIKLARI YAPAN,YAPTIRAN,ALKIŞ TUTANLAR İÇİN CEHENNEM.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı