"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kazada ölenler için yan yana mezarlar kazıldı

06 Temmuz 2015, Pazartesi 14:12
Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde kaza geçiren tarım işçilerinin yaşadığı Salihli ilçesine bağlı Çökelek köyüne ateş düştü.

Kazada, aynı aileden olan kamyonet sürücüsü Seydi Aydın (52), eşi Ayşe Aydın, 8 aylık gelini Nesrin Aydın, Kezban Uysal ve Azize Kars, öldü. Kazada ölen diğer tarım işçileri ise Nurdane Kaya ve oğlu Burak Kaya (17), Ümmühan ve Zeynep Uysal kardeşler, Yıldız Öztürk, Ayşe Yaşar, Fadime Orhan, Zekiye Çetin, Ümmü Demirkol, ve Zeynep Zengin. 

Kazada yaralanan Gülderen Kılınç (48) ise Manisa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Gülderen Kılınç’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazaya karışan ve yaralanan süt tankeri şoförünü Ercan İşeli (33)’nin de gözaltına alındığı öğrenildi. 

15 MEZAR YAN YANA KAZILDI

15 kişinin öldüğü Salihli’nin Çökelek köyünde büyük üzüntü yaşandı. Kazada ölenlerin aileleri fenalık geçirdi. Fenalık geçiren ailelere sağlık ekipleri müdahale etti. Gözyaşlarına boğulan ve ağıtlar yakan aileleri, yakınları güçlükle teselli etti. Ölenler için, köyün mezarlığında yan yana 15 adet mezar kazıldı. Köy meydanında ise Salihli Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Ölen tarım işçileri, ikindi namazından sonda kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında ebediyete uğurlanacak.

Okunma Sayısı: 2580
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı