"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kazandığı parayı şehit ailesine bağışladı

23 Şubat 2016, Salı 12:05
Bodrum'da avukatlık yapan 41 yaşındaki Celil İyidoğan bir televizyon programında kazandığı 15 bin TL'yi, Diyarbakır Sur'daki operasyonlarda şehit düşen Abdülselam Özata'nın ailesine bağışladı.

Bodrum'da oturan, evli ve iki çocuk babası, 16 yıllık Avukat Celil İyidoğan, televizyonda yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasında kazandığı 15 bin TL'yi, Sur'da şehit düşen Teğmen Abdülselam Özata'nın ailesine bağışladı. İyidoğan şehit olan teğmenin hayat hikayesinden çok etkilendiğini belirterek "Bir yandan vatan toprağı için kendini merminin önüne at, bir yandan 9 kardeşini okutmaya çalış. Bunu öğrendiğimde dakikalarca kendime gelemedim. 'Bizler ne yapıyoruz, ne yapmalıyız?' diye düşündüm ve yarışmadan önce ne kadar kazanırsam kazanayım ödülü teğmenin ailesine göndermeye karar verdim. Beni de 10'uncu evlatları olarak görmelerini istiyorum. Bir ihtiyaçları olduğunda bana ulaşsınlar, elimden ne gelirse yaparım" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1783
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı