"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kâzım Güleçyüz S Haber'deydi

12 Kasım 2014, Çarşamba 09:04
Gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kazım Güleçyüz, Risale-i Nur’a uygulanan bandrol yasağının perde arkasını anlattı. Güleçyüz, "Dindar siyasetçilerin iktidarda olduğu bir dönemde Risale-i Nur'un fiilen basılamaması gibi bir olayla karşı karşıyayız" dedi.

Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kazım Güleçyüz 05.11.2014′ de S Haber'in konuğu oldu.

Programda bandrol yasağıyla ilgili konulara değinen Güleçyüz, "3 Nisan'dan bu yana Risale-i Nur basamıyoruz, okuyucuya sunamıyoruz. Bandrol verilen stoktaki Risalelerle okuyucunun taleplerini karşılıyoruz ama, bunlar bittiği zaman eğer bandrol engeli devam edecek olursa tekrar basamayacağız ve talepleri karşılayamayacağız." dedi.

Kazım Güleçyüz sözlerine şöyle devam etti:

Maden faciasında aileler ne durumda, düşünün. Acı içinde bekliyorlar, dua ederek bekliyorlar. Bunların ızdıraplarını dindirebilecek olan yegane imanî, Kur'anî reçeteler Risale-i Nur'da mevcut. Kader inancı, Cenab-ı Hakk'ın rahmetinin, hikmetinin tecellilerini bu tarz musibetlerde en güzel anlatan izahlar Risale-i Nur'da mevcut.

Risale-i Nur yasak olmadığı halde keyfi uygulamayla yasak kitap muamelesi görmüş, ama böylesini ilk defa yaşıyoruz. Dindar siyasetçilerin iktidarda olduğu bir dönemde Risale-i Nur'un fiilen basılamaması gibi bir olayla karşı karşıyayız. Ve sadece biz değil, Risale-i Nur neşreden bütün yayınevleri aynı durumda.

Konuşmanın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

***

Güleçyüz, programın ikinci kısmında ise "Cemaatleri neden tasfiye etmek istiyorlar?" sorusuna yanıtlar verdi.

Okunma Sayısı: 3786
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı