"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kemalistler ile AKP’nin yolları nasıl kesişti?

06 Aralık 2014, Cumartesi 09:33
Yeni Asya yazarı Mehmed Kılıfoğlu, bugünkü yazısında AKP iktidarının "Şahin Kemalistlerle" ne zaman, neden ve nasıl buluştuklarını konu aldı. "Erdoğan, nakavt olmamak için, Cemaat ekibi kanalıyla tasfiye ettiği Kemalistlere tekrar sarılmak zorunda kaldı" diyen yazar çarpıcı tespitlerde bulundu.

"2002-2014 arası AKP iktidarlarının, bebeklik, delikanlılık, yaşlılık (ustalık) devirleri olarak üç bölümde incelenmesi mümkündür." tesbitinde bulunan Kılıfoğlu, "Kemalistlerin dindar olan cemaatleri tasfiye etmek istemesi, cumhuriyet tarihi incelendiğinde bir yönüyle anlaşılabilir bir şeydir, ama Erdoğan’ın ve dindar görünümlü AKP’nin, cemaatlerin tasfiye edilmesinden menfaati nedir?" sorusunu da sordu.

Mehmed Kılıfoğlu'nun yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

Okunma Sayısı: 1998
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • M Numan

    6.12.2014 17:55:00

    chp ile bazı cemaatlerin yolu nasıl kesişmişse

  • taha tahsin

    6.12.2014 14:37:21

    akp bir projeydi içinde bop,müslüman kadınların dönmemek üzere sokağa çıkarılması,içi boşaltılmış dindarlık,sahte muhafazakarlık barındıran çok kirli bir proje.İnsanları din soslu söylemlerle afyonlayarak maalesef düşünmez hale getirdiler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı